Senaste nytt

HEM I NYHETER I ETT MODERNT KÖK I KLASSISKT HUS

ETT MODERNT KÖK I KLASSISKT HUS

1 december, 2020 08:08

I somras levererade Lergöken ett modernt kök till ett klassiskt hus. Resultatet blir enastående! Köket är måttanpassat efter tak och väggar och lyfter fram den klassiska stilen i huset. Det är tillverkat i massivt virke som infärgats i samma nyans som golvet. Med en smart planlösning och gedigen belysning har detta kök blivit en naturlig mötesplats i huset och en riktig blickfångare!

Ett modernt kök i klassiskt hus
Vitrinskåp och sittdel

HÖRNA MED STIL

Ibland är det svårt att få till hörnen i ett kök. I detta kök blev det en kombination av ett belyst vitrinskåp och en måttanpassad hylla och sittdel för gäster och barn.

Dekton Arga bänkskiva

DEKTON BÄNKSKIVA

På bänkskåpen vilar en Dekton Arga bänkskiva. Dekton är tillverkat av mineraler och är ett mycket slit- och värmetåligt material. Samma skiva används på väggarna som stänkskydd.

Led lister belysning i vitrinskåp

EFFEKTFULL BELYSNING

Alla vitrinskåp är försedda med dimbara led-lister som ger en mycket effektfullt och exklusivt ljussättning. Led-listerna är infrästa i stommarna för en helt dold montering.

Måttanpassat efter rummets karaktär

MÅTTANPASSAT IN I MINSTA DETALJ

Hela köket är anpassat efter rummets karaktär. Skåpens bredd är anpassade efter dörrar, väggar och fönster och skåpens höjd är anpassade efter rummets takhöjd.

VILL NI VETA MER?

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er att skapa just det kök ni går och drömmer om. Hos oss är det inte dyrare att anpassa köken efter era önskemål eftersom vi alltid tillverkar köken efter en kundspecifik ritning. Vi hjälper er med helheten, med ett komplett kök, allt ifrån oss på Lergöken.

Kontakta oss!

FINANSIERING

Vi erbjuder våra kunder finansieringslösning på köp av inredning av oss. Detta gör vi genom ett samarbete med Resurs Bank där vi använder deras lösning Fast Pris. Det innebär att vi kan erbjuda en kredit på upp till 200 000 kr och ni som kund kan själv välja i vilken takt ni vill betala av krediten på. Vi hjälper dig att lösa finansieringen och har svar till dig direkt.

Klicka här för att läsa mer!

FLER NYHETER

glad sommar

GLAD SOMMAR

Vi på Lergöken AB önskar alla en glad sommar med mycket sol och bad! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
God jul och gott nytt år

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Vi på Lergöken AB önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
Sommarbild

GLAD SOMMAR

Sommaren är äntligen här och vi vill passa på att önska alla glad sommar! Det har hänt mycket på Lergöken den senaste tiden.

LÄS MER