Senaste nytt

HEM I NYHETER I GLAD SOMMAR

GLAD SOMMAR

1 juli, 2020 14:26

Sommaren är äntligen här och vi vill passa på att önska alla glad sommar! Det har hänt mycket på Lergöken den senaste tiden, inte minst på vår webbsida som har blivit uppdaterad. Vi har även varit i full gång med vår tillverkning av kök, badrum och förvaringar, men har även lagt stort fokus på produktutveckling och nya produkter.

Badboll

UPPDATERAD WEBBSIDA

I dagarna har vår webbsida blivit uppdaterad för att kunna serva våra kunder ännu bättre. På den nya webbsidan finner ni mycket mer information än tidigare och ni kan även så småningom läsa mer om våra badrumsinredningar och förvaringslösningar.

FINANSIERING

Vi kan med glädje meddela att vi nu kan erbjuda våra kunder finansieringslösning på köp av inredning av oss. Detta gör vi genom ett samarbete med Resurs Bank där vi använder deras lösning Fast Pris. Det innebär att vi kan erbjuda en kredit på upp till 200 000 kr och ni som kund kan själv välja i vilken takt ni vill betala av krediten på.Vi hjälper dig att lösa finansieringen och har svar till dig direkt.

Klicka här för att läsa mer!

ALLT RUNTOM KÖKET

Ett kök består inte bara av skåp, stommar och snickerier. Vi vill kunna erbjuda er som kund ett komplett kök innehållande allt, inklusive vitvaror. Nu kan vi det! Nu erbjuder vi er ett måttanpassat kök tillverkat i massiva material, och allt som hör till. Vi erbjuder vitvaror från de främsta tillverkarna, beslag och handtag av senaste trend, köksblandare av högsta kvalitet, bänkskiva och vask i olika material, anpassad låd- och skåpsinredning samt belysning av den senaste tekniken.

Vi hjälper er med helheten – ett komplett kök – allt ifrån oss på Lergöken.

Klicka här för att läsa mer!

FLER NYHETER

glad sommar

GLAD SOMMAR

Vi på Lergöken AB önskar alla en glad sommar med mycket sol och bad! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
God jul och gott nytt år

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Vi på Lergöken AB önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
Sommarbild

GLAD SOMMAR

Sommaren är äntligen här och vi vill passa på att önska alla glad sommar! Det har hänt mycket på Lergöken den senaste tiden.

LÄS MER