BÄNKSKIVOR

HEM I KÖK FRÅN LERGÖKEN I BÄNKSKIVOR

BÄNKSKIVOR

Bänkskiva eller diskbänk i köket är ofta den sista detaljen som sätter prägel på köket. Men den är ack så viktig. Den fyller två viktiga funktioner, både design och funktion. Rent estetiskt ska den passa till det valda köket, men även till rummet och en stil ni har i hemmet. Funktionellt ska den uppfylla de krav och önskemål som ni har på en bänkskiva eller diskbänk. Vi har ett brett sortiment av bänkskivor och hjälper er gärna att välja material, tjocklek eller diskho.

Bänksskiva dekton

DEKTON BÄNKSKIVOR

Dekton är det nya ultrakompakta materialet för bänkskivor. Det är tillverkat av porslin, glas och kvarts. Tack vare dess massiva konstruktion utan porositet är det ett mångsidigt och beständigt alternativ till köket.

Dektons råmaterial lyckas skapa ett sofistikerat och lämpligt material för alla matlagningsstilar. Dess mångsidiga egenskaper gör det möjligt att designa köksbänkar för inomhus- och utomhusanvändning, samtidigt som man behåller materialets alla unika egenskaper.

Den finns i en mängd olika färger och nyanser. Välkomna in för att se alla varianter.

✓ Hög UV-beständighet

✓ Hög beständighet mot repor

✓ Hög motståndskraft mot fläckar

✓ Värmebeständig

Bänkskiva silestone

SILESTONE BÄNKSKIVOR

Silestone är och har sedan 25 år tillbaka varit ledande inom köksbänkar. Den är tillverkat av mer än 90 % ren kvarts. Med fler än 80 olika färger och strukturer är det ett perfekt val för inomhusytor.

Silestones unika egenskaper gör materialet beständigt mot nästan alla förhållanden, och kombinerar funktionalitet med en snygg design.

Välkomna in för att se alla varianter.

✓ Motståndskraftig mot fläckar

✓ Hög beständighet mot repor

✓ Slitstark

✓ Motståndskraftig mot syror

Bänkskiva natursten

NATURSTEN BÄNKSKIVOR

Natursten är ett material som har använts genom historien av arkitektvärlden, bygg- och designbranschen, tack vare sin extraordinära beständighet och hållbarhet. 

Materialet står generellt sett emot höga temperaturer, vilket gör det särskilt lämpligt för bänkskivor i kök. Dess vackra och exklusiva utformning har skapats av naturen, vilket gör varje skiva unik och tidlös.

Exempel på natursten är kvartsit, granit, marmor eller kalksten.

Välkommen in så berättar vi mer!

✓ Värmebeständiga material

✓ Hög UV-beständighet

✓ Utmärkt hållbarhet

✓ Naturlig estetik och skönhet

Rostfri diskbänk

ROSTFRIA DISKBÄNKAR

Rostfria diskbänkar är ett populärt val i många kök och passar in i alla stilar, modernt, klassiskt eller lantligt. Dessutom matchar den ofta till rostfria vitvaror vilket gör kökets utseende väl genomtänkt.

En rostfri diskbänk skapar en härlig och stilren miljö som är både funktionell, lättskött och hygienisk och ger dig extra glädje i vardagen.

Dagens moderna diskbänkar finns i olika tjocklekar och kan bland annat förses med diskhoar, droppkant fram och stänkskydd bak. Allt tillverkat i ett stycke.

Välkommen in och titta på våra varianter.

✓ Hög motståndskraft mot fläckar

✓ Utmärkt hållbarhet

✓ Slitstark

✓ Underhållsfri

Bankskiva massivträ

MASSIVTRÄ BÄNKSKIVOR

Trä är ett levande material som åldras med värdighet. En välskött bänkskiva i massivträ blir bara vackrare med åren.

Klassiska nordiska träslag som ek och ask får ett spännande uttryck med hjälp av ljusa och mörka ytbehandlingar. Valet av träslag, ytbehandling och kantprofil gör skivan unik.

För att hålla en bänkskiva i massivträ i bra skick är det viktigt med regelbunden behandling.

✓ Utmärkt hållbarhet

✓ Naturlig estetik och skönhet

✓ Slitstark

✓ Enkel anpassning

Bänkskiva laminat

LAMINAT BÄNKSKIVOR

Bänkskivor i laminat är ett material med kreativitet. Det går att kombinera hundratals olika varianter av ytor, mönster, kulörer och kantlister så att den får ett unikt utseende. 

Det är en hållbar och lättskött bänkskiva som sätter en personlig prägel på köket.

Laminat är också ett ekonomiskt bra alternativ när man är ute efter en tålig bänkskiva till ett förmånligt pris, utan att tulla på kvaliteten.

✓ Motståndskraftig mot fläckar

✓ Stort urval på färger och mönster

✓ Slitstark

✓ Underhållsfri

FRÅGA EN EXPERT

Har du inte bestämt dig för vilken bänkskiva du vill ha? Har du frågor eller fungeringar vilken som passar dig bäst?

Vi hjälper dig! Kontakta oss så berättar vi mer om de olika möjligheterna som finns.

KONTAKTA OSS