BESLAG

BESLAG

Förnya, förstärk en stil eller matcha köket med resten av hemmet. Beslag och handtag är det enklaste sättet att påverka stil, känsla och uttryck på inredningen. Vill ni helst ha klassiska, tidlösa, lantliga, lite mer eleganta eller moderna beslag? Vi har ett brett sortiment av alla de finaste beslagen för att tillgodose just dina behov.

NOTERA
Vi har fler beslag än de vi presenterar på vår webb. Detta är endast ett begränsat urval av de mest populära serierna.

Läderlindat handtag

LÄDERLINDAT HANDTAG

Handtag Royal Deluxe med naturgarvat läder från Tärnsjö garveri är en detalj som ger lite extra lyx. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet.

 
På bild: Handtag 1353, polerad mässing, läderlindad brun
Läderlindat handtag
Lädersvept handtag

LÄDERSVEPT HANDTAG

Handtag Lounge med naturgarvat läder från Tärnsjö garveri ger köket en elegant lyxig känsla. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet.

 
På bild: Handtag Lounge, lädersvept, polerad mässing, brunt läder
Lädersvept handtag
Profilhandtag

PROFILHANDTAG

Profilhandtaget LIP pryder luckor och skåp i köket och är en viktig detalj för att skapa ett modernt utseende. Det är ett snyggt litet handtag som finns i flera utföranden. LIP monteras ovanpå luckans kant och monteras från insidan.

 
På bild: Profilhandtag LIP, polerad mässing, 40 mm bred
Profilhandtag
Knopp solliden

KNOPP SOLLIDEN

Detaljerna är det som sätter stilen i hemmet, inte minst detaljer som knoppar i ett kök. Solliden är en klassisk knopp som ger ett elegant lyster till köket och finns i flera olika utförande.

 
På bild: Knopp Solliden, förnicklad mässing
Knopp solliden
Skålhandtag

SKÅLHANDTAG

Skålhandtag är en detalj som kan kombineras med flera stilar. Oavsett om ditt kök är traditionellt, klassiskt eller modernt så passar ett skålhandtag väl in. Skålhandtagen finns i flera utförande och längder.

 
På bild: Skålhandtag Newport, förnicklad
Skålhandtag
Läderhandtag svart

LÄDERHANDTAG

Läderhandtag av miljövänligt naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet.

 
På bild: Handtag Loop Round, svart läder, polerad krom
Läderhandtag svart
Trähandtag i valnöt

TRÄHANDTAG

Bjud in naturen och utsmyckra köket med trähandtag i mjuka ergonmiska former. Trähandtag i olika utförande passar såväl klassiska som moderna kök.

 
På bild: Handtag Manta Mini, valnöt
Trähandtag i valnöt

VILL DU SE OCH KÄNNA?

Känner du dig osäker? Vill du se, känna och ta hem ett provbeslag innan du bestämmer dig?

Välkommen in! Vi har ett brett urval på beslag och lånar gärna ut så ni känner er trygga inför köpet.

KONTAKTA OSS