INREDNING

HEM I KÖK FRÅN LERGÖKEN I INREDNING

INREDNING

Förse lådor och skåp i köket med inredning som gör skillnad. Rätt inredning medför många praktiska fördelar och bidrar ett mycket snyggare utseende. Låt oss hjälpa er att inreda med bestickinsatser, knivblock, kryddställ, källsortering, lådmattor och mycket mer som allt är anpassat efter kökets stil och storlek.

NOTERA
Vi har fler inredningar att erbjuda än de vi presenterar på vår webb. Detta är endast ett urval av lösningar. Kontakta oss om ni har specifika önskemål.

Lådinredning trälåda

INREDNING FÖR TRÄLÅDOR

Trälådor måttanpassas efter köket och stommarnas bredd. Därför måttanpassas även lådinredningen. Våra lådinredningar för trälådor tillverkas och ytbehandlas i samma träslag som själva trälådan, i oljad ask.

En trälåda med lådmatta och måttanpassad inredning ger ett mycket exklusivt intryck och är dessutom mycket praktiskt. Våra lådmattor går bland annat att diska.

Låt oss hjälpa dig att utrusta dina trälådor med inredningar precis som ni vill ha det.

MÖJLIGA INREDNINGAR

Bestickinsatser

Knivblock och kryddfack

Källsortering

Lådmattor

Lådramar

Lådinredning

INREDNING FÖR STANDARDLÅDOR

Vår standardlåda levereras som vit, oriongrå eller svart. Det gör inredningen också. Utrusta lådorna med en elegant flexibel lådinredning som skapar harmoni i alla lådor i köket.

Lådramarna är mycket enkla att inreda med och kan kombineras på flera olika sätt. De placeras mycket enkelt och hålls på plats genom magnetfixering och antiglidfötter.

Vi hjälper dig att inreda lådorna i köket för att skapa en harmonisk känsla av ordning och reda.

MÖJLIGA INREDNINGAR

Bestickinsatser

Knivblock och kryddfack

Källsortering

Lådmattor

Lådramar

Halv karusell

INREDNING FÖR SKÅP

köksskåpen är sedan länge ofta traditionellt inredda med hyllplan. Varför inte kombinera hyllplanen med utdragbara lådor som skapar mer förvaringsyta och bättre ordning och reda?

I ett högskåp är utdragbara lådor i den nedre sektionen mycket praktiskt, medans hyllplanen har sin fördel högre upp. Bänkskåp eller hörnskåp har många fördelar med utdragbara inredningar som till exempel en halv karusell med utdrag.

Oavsett om ni har trä- eller standardlåda så hjälper vi er med rätt inredning till alla skåp i köket.

MÖJLIGA INREDNINGAR

Utdragbara lådor

Utdragbara hyllor

Karusellhylla

Halv karusellhylla med utdrag

Servodrive UNO

SERVODRIVE UNO FÖR AUTOMATISK LÅDÖPPNING

Du arbetar i köket, med kladdiga händer, och du behöver snabbt slänga något i soporna. Detta är ett typiskt fall för Servodrive UNO. Ett litet tryck på fronten räcker för att utdraget ska öppnas automatiskt. Fronten hålls ren och allt hamnar där det hör hemma.

Servodrive UNO installeras mycket enkelt bakom lådan i stommen. Det enda som behöver anslutas är ett vanligt vägguttag på 230 Volt.

FÖRDELAR MED SERVODRIVE UNO

Automatisk öppning genom ett tryck

✓ Öppnar hela lådan lekande enkelt

✓ Säker öppning

✓ Enkel och snabb montering

✓ Integrerat lutningskydd

FRÅGA EN EXPERT

Vill ni ha hjälp att inreda era lådor och skåp? Vill ni ha inredning som matchar och passar till det kök som ni har?

Vi hjälper dig! Kontakta oss så berättar vi mer om de olika möjligheterna som finns.

KONTAKTA OSS