OM OSS

HEM I OM OSS

OM LERGÖKEN AB

Lergöken finner du i Ängelholm i Skåne. Vi är ett familjeföretag med rötterna från den skånska landsbygden. Lergöken har fyra generationers erfarenhet av snickeri och är inriktade på tillverkning av kök, badrum och förvaringslösningar. Allt som vi tillverkar anpassar vi efter behov och önskemål. Vi värdesätter egna idéer och lämnar därför alltid stort utrymme för personlig prägel. Våra inredningar passar väl in i hus, lägenheter, stugor eller kontor.

VÅRT LÖFTE

Vårt löfte är att alltid leverera prisvärda produkter som andas äkta kvalitet. Som kund till Lergöken kan du känna dig trygg och stolt, hela vägen från första kontakt till en färdig produkt.

Vi tillverkar allt i klimatkompenserat material, med känsla för det traditionella och med intresse för det modern.

Vi designar, producerar och säljer kök, badrum och förvaringslösningar. Vi värdesätter dina idéer och tillsammans förverkligar vi dina drömmar och önskemål.

VÅR STORY

Sedan 1898, när Algot Svensson föddes på Bjärehalvön i Skåne, har snickare alltid funnits i släkten. Åren har präglats av snickeri, hantverk och lantbruk. Idag, fyra generationer senare, driver Algots ättlingar, Peter och Andreas, företaget Lergöken som är inriktat på kök, badrum och förvaringslösningar.

Mellan åren 1994 till 2012 var motorsport en stor del i familjen där vi bland annat tävlade på elitnivå och tog flera SM guld. Inom motorsporten är ord som kvalitet, precision, innovation och noggrannhet avgörande.

Vår historia har givit avtryck till vad Lergöken andas idag. Alla våra snickerier är tillverkade med erfarenhet och respekt för det traditionella tillsammans med hög noggrannhet, precision, innovation och kvalitet.

Det är vad vi står för.

Finansiering från Lergöken

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

På Instagram håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna och inspirationsbilderna.

@LERGOKENSNICKERIER

Kök med sittdel

SÅ FUNGERAR DET

Läs mer om hur det fungerar att köpa ett måttanpassat kök från Lergöken, vilket inte är krångligt eller dyrt.

LÄS MER

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Du är alltid välkommen att kontakta oss! Vi svarar på dina frågor via telefon och e-mail.

KONTAKTA OSS