FAQ

HEM I FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Här finner ni svar på vanliga frågor som ställs till oss. Ni är välkomna att kontakta oss om ni har några funderingar!

Platsmonterar ni inredningen?

– Vi på lergöken levererar en komplett monterad inredning. Installation på plats igår inte. Om ni vill ha hjälp med installationen kan vi rekommendera er rätt installatör.

Hur lång är leveranstiden?

– Leveranstiden varierar såklart efter hur stor efterfrågan är. Normal leveranstid är 2 månader, men tillsammans hittar vi vilken tid som fungerar för dig.

Vad är ett måttanpassat kök?

– Ett måttanpassat kök är ett kök som är anpassat efter era önskemål och de förutsättningar som finns i ert hem. Vi anpassar köket både efter rummets bredd och takhöjd.

Målas inredningen på plats?

– Vi levererar våra inredningar handmålade, lackerade eller oljade. Sista strykningen på handmålade inredningar kan göras på plats mot förfrågan.

Levererar ni bänkskivor?

– Ja, vi levererar bänkskivor i trä, laminat, rostfritt, natursten eller komposit. Bänkskivan måttas och monteras av oss efter att inredningen blivit monterad (gäller natursten och komposit).

Levererar ni ett komplett kök?

– Vi erbjuder ett komplett kök som innefattar allt det som ingår i köket. Kökssnickerier, låd- och skåpsinredning, belysning, vask, blandare, bänkskiva, beslag, vitvaror och mycket mer.

Hur mycket kostar ett måttanpassat kök?

– Ett måttanpassat kök varierar såklart i pris beroende på storlek, design, skåpsinredning och bänkskiva. Vi hjälper gärna till med en prisuppskattning på vad ett måttanpassat kök kostar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vilka garantier lämnar ni?

– Vi på Lergöken lämnar 10 års garanti på våra snickerier och 20 års garanti på lådsystem och gångjärn. I övrigt gäller konsumentverkets rekommendationer.

FRÅGA OSS

Har du frågor eller funderingar om kök, badrum eller förvaringslösningar? 

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS