Senaste nytt

HEM I NYHETER I VÅRT DEMOKÖK ÄR KLART

VÅRT DEMOKÖK ÄR KLART​​

14 mars, 2020 08:16

Under veckan har vårt demokök i det exklusiva klassiska utförandet med innanförliggande lucka och äkta trälådor blivit klart. Demoköket består av ett bänkskåp med totalt 4 lådor och ett överskåp som demonstrerar både vitrin och vanligt överskåp.

Trälåda med inredning

HANDMÅLAT I SOMMARSNÖ​

Köket är tillverkat i massiv ask och är handmålad i kulören sommarsnö. På bänkskåpet ligger en Coral Clay stenskiva. Beslagen på bänkskåpet är läderlindade handtag i polerad mässing.

BELYSNING TILL KLASSISKA OCH MODERNA KÖK​

På överskåpet ser ni både en vanlig traditionell lucka samt en vitrinlucka. Inuti skåpet finner ni två olika förslag på belysning. Traditionella LED-spotar som vi gömmer inuti hyllplanen samt en modern LED-profil som ger ett mycket effektfullt och stiligt utseende både till traditionella och moderna kök.

På demoköket ser ni exempel på hur lådfronter, luckor och vitrindörrar kan se ut. Här är vi öppna för förslag och lämnar stort utrymme för er att komma med egna idéer så att köket blir precis som ni vill.

Välkomna hit och titta och diskutera era tankar och idéer.

FLER NYHETER

glad sommar

GLAD SOMMAR

Vi på Lergöken AB önskar alla en glad sommar med mycket sol och bad! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
God jul och gott nytt år

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Vi på Lergöken AB önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Stort tack för att du väljer våra kök, badrum och förvaringslösningar.

LÄS MER
Sommarbild

GLAD SOMMAR

Sommaren är äntligen här och vi vill passa på att önska alla glad sommar! Det har hänt mycket på Lergöken den senaste tiden.

LÄS MER